Logo Universiteit Utrecht

Educate-it bij Bètawetenschappen

Kennisclips met de docent in beeld

Het is mogelijk om kennisclips te maken waarin de docent in beeld is in een apart scherm.

• Opname thuis of op de werkplek met een camera
    Met het programma MyMediasite kunnen zowel screencast opnames (opnames van alleen de slides + opname van de stem) als een opname met de docent in beeld gemaakt worden. De student krijgt dan de vertellende docent rechts in beeld te zien en links de slides zoals in het voorbeeld hieronder.
  • Voorbeeld docent in beeld opnameDo-it-Yourself studio
    In de Do-It-Yourself studio kan er ook op dezelfde wijze als thuis of op de werkplek met MyMediasite opgenomen worden. Het voordeel van een studio-opname is dat de camera en de microfoon aanwezig is en eenvoudig in te stellen. Wil je meer weten over welke Do-it-Yourselfstudio’s er allemaal zijn en hoe je er één kunt reserveren? Hier vind je meer informatie over de studio’s.